LivskarriƤrresan

Om oss

Kontaktinformation:
[email protected]

Storyn om oss:


Maritza & Liselott vid havet i Yngsjö

Vi som startat Livskarriärresan, heter Maritza och Liselott.
Två glada Skånetöser som brinner för hälsa och utveckling på många olika sätt.

Gemensamt för oss är att vi älskar utveckling i alla former.
Personlig utveckling har varit en ledstjärna för oss båda genom livet och vi arbetar båda med utveckling  idag. 

Vi vill med vår samlade erfarenhet och kompetens erbjuda våra kurser och liveträffar med det gemensamma målet att bidra till att människor kan må bättre genom att fungera bättre.
Vår mission är att få vara en del av att skapa en bättre värld tillsammans.

En ledstjärna för oss "Livskarriär, att göra karriär i livet som pågår Nu" och i denna kursplattform bjuder vi in dig att starta din resa tillsammans med oss.
Vi kommer vara med er alla i de olika kurserna och guida er framåt på er resa.

Nedan berättar vi Storyn om våra liv:

Möt Maritza:
Historia:

Maritza Molin heter jag. Mitt namn fick jag för att min barnmorska var så fantastisk, tänk vilket avtryck hon måste gjort. Wow!!

Mitt intresse för människan, relationer och beteende tog nog sin början redan i sjukhussängen som liten flicka. Med allvarlig astma och svår allergi blev det många, långa tunga perioder ensam på sjukhus där just ensamheten var en faktor till många av mina funna insikter om varför jag är där jag är idag.
Idrott och mycket träning började jag med tidigt i  livet och har aldrig slutat även om sporterna ändrats under åren. Jag tränar för att det är en fantastisk livförsäkring på många sätt, det bästa är att den ger utdelning från dag ett av träning.

Nutid:
Vi hoppar raskt framåt till nutid.
Idag visar sig mitt enorma intresse av utveckling i att jag arbetar sen mer än 15år som Organisation och Ledarutvecklare med ledarskapsutbildningar för ledningsgrupper, ledare, chefer och styrelser.
Jag reser runt och möter dessa ledningsgrupper för att arbeta med individens, gruppens och företagens utveckling framåt.
I mina möten med grupperna är individen den viktigaste faktorn i helheten och just självledarskap brinner jag för.
Arbetar även med enskilda individer som ledarutvecklare, coach men även som hypnosterapeut.

Min utbildningsbakgrund för att bidra i dessa kurser är inom Beteendevetenskapen med pedagogik, kommunikation, psykologi, organisation och ledarskap.
Därutöver är jag Lic Mental Tränare, Dipl Coach/målbildstränare, Dipl Stresscoach, Dipl Avspänningspedagog, Cert Master Trainer i NLP, Dipl Friskvårdskonsult och även NGH cert Hypnosterapeut för att nämna några.


Möt Liselott:

Historia:
Jag heter Liselott Andersson och om jag ska sammanfatta de första kapitlen i mitt liv så vill jag börja på landet där jag är uppvuxen. Eftersom det inte fanns så många jämnåriga kompisar så blev idrotten tidigt en stor del av mitt liv. Jag ville hela iden utvecklas och blir bättre så jag tränade mycket hemma. Mina föräldrar säger att jag mest stod på händer eller hjulade genom alla rum.

Idrotten har följt mig genom livet med bl.a. gymnastik, basket och till sist innebandy som jag tyvärr fick sluta med när jag var 30 p.g.a. en korsbandsskada. Tidigt började jag intressera mig för mental träning och hur vårt huvud påverkar oss och jag utbildade mig till mental tränare. Jag avslutade "karriären" som innebandytränare för ett div 1 lag.

Jag är utbildad civilingenjör och jag har varit chef och företagsledare i över 17 år. Ett arbete där jag fick göra det jag älskade - att utveckla människor och organisationer.

Men även om jag älskade mitt arbete så började jag känna att jag fastnat i ett ekorrhjul. Barnen blev större och jag fick svårt att få tiden att räcka till. 2014 valde jag att säga upp mig och starta eget för att själv kunna styra min tid.

Nutid:
Grunden i min verksamhet är fortfarande att utveckla människor och idag jobbar jag som Mental coach, Stresspedagog och Yogalärare och jag är även ute och föreläser för företag. Dagligen möter jag människor som inte mår bra och som söker nya vägar till välmående. Alla har sin livsstory med sig som påverkar var de befinner sig idag och genom coaching och samtal hittar vi nya vägar för att förstå och för att må bättre. Även i yogan väver jag in olika reflekterande teman och centralt är ett mer accepterande och tillåtande förhållningssätt till oss själva.

Min utbildningsbakgrund är bl.a. Civilingenjör (organisation och ledarskap), dipl Stress- Avspänningspedagog, dipl Mental tränare, Coach enl ICF, cert Kost- och träningskonsult, cert Personlig tränare och cert Yogalärare (200 h) samt Mindfulnessinstruktör.

Framtiden tillsammans:
Vår framtid ser så många möjligheter i oändlighet och det  är en av våra främsta anledningar till att vi jobbar ihop.
Vi gör varandra till en bättre version av oss själva.

Kram
Maritza & Liselott 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.