Livskarriärresan

Podd 32 - När cancern drabbar oss

Livet blir sällan som man tänkt sig. Under vårt sommaruppehåll kom cancerbeskedet helt utan förvarning och livet förändras på en sekund. I denna podd pratar vi öppet om hur det är att ta emot ett cancerbesked både som drabbad och anhörig. 

Processen är olika för alla och här delar vi med oss om hur det är och har varit för oss. Dels ur perspektivet att vara den som får diagnosen och hur den processen såg ut och hur man informerar sina anhöriga och vänner.

Vi pratar även om hur det är att stå på andra sidan, som vän och anhörig, och ta emot det där cancerbeskedet. Vi tar upp att man kan aldrig veta hur man ska reagera när situationen uppstår även om man kanske tror att man vet i förväg, att alla reaktioner är ok.

Hur har vi det på insidan båda två när livet förändras på en sekund. Kanske våra reflektioner kan hjälpa någon av er där ute i livet just nu. Så även om #FUCKCANCER stämmer så väljer vi att se det som ett cancerkapitel i vår livskarriärresa och att #TATILLVARAPÅLIVET.

Ni kan läsa mer om Liselotts cancerresa på hennes blogg "Ett kapitel om bröstcancer" http://liselottandersson/blogg

Följ oss på Facebook och Instagram på @livskarriarresan.se

Varje vecka djupdyker där du har möjlighet att kommentera eller kanske ge oss nya uppslag till vad vi kan prata om.

Följ oss här
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.